+ archives

+ categories




belajar microsoft power point

BUZZ!!!
wewe: gimana cara finalize file ppt
wewe: microsoft power point
ms. wiwied: Maksute finalize itu ngapain?
wewe: ya biar klo di bukak ga ke powerpoint lage
wewe: langsung
ms. wiwied: Wah, ga ngerti. Aku hrs nyoba sendiri, ga apal
ms. wiwied: Eh beli aki mobil di mana ya
wewe: di warung padang
ms. wiwied: Yeee bukan nolongin

_________________________________________________

wewe: he jo
wewe: piye carane compile/finalize ppt?
wewe: power point
wewe: ben ga ke bukak maneh nang power point
a darmawan: dadi opo?
a darmawan: oo
a darmawan: extensione dirubah dadi pps
wewe: mosok ngunu
a darmawan: yo
wewe: emang ga ono tha cara teko software?
a darmawan: cobaen
wewe: taek
wewe: ga ngunulah
a darmawan: ga eruh aku
a darmawan: hehehe
wewe: dasar gateli emang power point
a darmawan: biasane ngono..tak rubah dadi pps.. langsung dadi file presentasi
a darmawan: aku diajari suhune microsoft ndisik
a darmawan: hahaha
wewe: ngampret
a darmawan: heheheheeee
a darmawan: lapo kon nggo powerpoint
a darmawan: koyo ga ono sofwer liyo ae
wewe: taek2
wewe: lek gawe flash kapien tur rodo ribet suwe dadine
wewe: gaweanqu wes sak taek ndayak
a darmawan: hehehe.ndang nggolek asiste n laaah
a darmawan: yaopo kok ga ono panggilan ngene?
wewe: bos qampret
a darmawan: hehe
wewe: ga ketemu
wewe: pancen bener caramu
wewe: mosok ngunu iku
wewe:
a darmawan: lah..iku ajarane suhu office je
a darmawan: ga percoyo kon
wewe: dasar billgate kentut
a darmawan: hehe
wewe: la trus ben slideshow ne otomatis mlaku dewe piye carane?
a darmawan: yo kon setting pas nggawene
wewe: yo iyo ngerti
wewe: setinge ndek ndi
a darmawan: mbuh..lali aku
a darmawan: hahahhahaha
wewe:
a darmawan: nang setup slideshow ngono ga iso tha?
wewe:
wewe: aq ngerti
wewe: tibakno save as ke format pps
wewe:
wewe: dasar katrok
wewe: gampang banget crit
a darmawan: hehe
a darmawan: langsung slideshow?
wewe: biasa advance
wewe: di kei beginer
wewe: malah bingung karepe dewe
wewe:
a darmawan: taekk

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>